Undredal er ei særprega og koseleg bygd midt på fjordstrekninga mellom Flåm og Gudvangen, ein biltur på rundt 10 minuttar frå Flåm. Besøkende kan utforske lokale attraksjoner som den historiske stavkirken og smake den verdensberømte Undredalsosten.

Geitost & Stølsysteri
Undredal er berømt for sin tradisjonelle geitost. Stølsysteriet i bygda produserer osten etter gamle metoder, noe som gir den en unik smak. En smaksopplevelse for alle som verdsetter ekte norsk matkultur.
Nærøyfjorden Verdsarvpark
Nærøyfjorden, en del av UNESCOs verdensarvliste, er et naturskjønt underverk nær Undredal. Denne fjorden byr på spektakulære landskap og er et must-visit for naturelskere og fotografer.
Stavkyrkja
Undredals stavkirke, datert tilbake til 1100-tallet, er et historisk symbol på bygda. Denne lille, men imponerende kirken reflekterer Norges rike historie og arkitektoniske tradisjoner.
Like ved Flåm
Kort vei fra den populære turistbyen Flåm, ligger Undredal perfekt plassert for å utforske det beste av norsk fjordlandskap. Denne nærheten tilbyr en ideell kombinasjon av ro og tilgjengelighet.
Fjellturar
Undredal tilbyr fantastiske muligheter for fjellturer, med ruter som passer for alle nivåer. Fra lette vandringer til utfordrende turer, landskapet rundt bygda er en fryd for vandrere og naturentusiaster.
Visningssenteret Eldhuset
Eldhuset i Undredal er ikke bare et spisested; det er et kulturelt møtepunkt. Med fokus på lokal mat og historie, gir Eldhuset besøkende en autentisk smak av norsk kultur og tradisjoner.
Alt Image Text
Alt Image Text

Undredal – midt i verdsarven

Ei særprega og koseleg bygd midt på fjordstrekninga mellom Flåm og Gudvangen

Undredal, idyllisk plassert midt i verdsarven, er en skjult skatt mellom Flåm og Gudvangen. Kjent for sin pittoreske skjønnhet og tradisjonelle norske kultur, tilbyr denne sjarmerende bygda en unik kombinasjon av naturskjønne fjordutsikter og rik historie.

Besøkende kan utforske lokale attraksjoner som den historiske stavkirken, smake den verdensberømte Undredalsosten, og nyte nærheten til andre populære destinasjoner som Flåm. Undredal er det perfekte stedet for de som søker en ekte norsk fjordopplevelse med en koselig og avslappende atmosfære.