Start \
  • Leilighetene \
  • Hus #2 - Underetasje
Velg side

Leilegheit i under-etasjen. Utvendig trapp ned til inngang.

Med totalt 6 sengeplassar fordelt på 3 soverom, eitt med dobbeltseng, eitt med to separate senger og eitt med køyesenger, er det perfekt for familier eller grupper.

Kjøkkenet er velutstyrt med kaffetrakter, vannkoker, brødrister, samt panner og alt nødvendig for matlaging, i tillegg til servise og bestikk for 6 personer. Stuen har et spisebord for 6, en koselig sofagruppe og TV med internasjonale kanaler, pluss gratis WIFI.

På kjøkkenet finner du også basisvarer som kaffe, te, matolje, salt og sukker. Terrassen, lokalisert rett utenfor hovedinngangen, tilbyr en flott utsikt over fjorden. Badet, som også er vaskerom, inkluderer badekar, toalett, vaskemaskin, tørketrommel og hårføner, samt sjampo og balsam. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

Leiligheten ligger kun en 5 minutters gange fra sentrum av Undredal, med en dagligvarebutikk åpen året rundt og en restaurant kjent for lokal støls- og geitosttradisjon, åpen i sommersesongen. I nærheten finnes også offentlig badestrand, muligheter for båt- og kajakkutleie, samt diverse guidetilbud.

Spesifikasjoner

Soverom 3 stk
Sengeplasser 6 stk
Bad 1 stk
Terasse utenfor inngang Ja

Sjekk tilgjengelighet på ønsket dato. Oppdaterte priser og online booking. Ta kontakt om noe er uklart.