Start \
  • Leilighetene \
  • Hus #1 - Toppetasje med …
Velg side

Leilegheit i toppetasjen med eigen Sauna. Parkeringsplass like utanfor døra. To trinn i trapp til inngang.

Denne sjarmerende leiligheten i Undredal, plassert på ett plan, skilter med enestående utsikt over fjorden, synlig fra både vinduene og balkongen. Leiligheten inneholder 2 soverom: ett med en komfortabel dobbeltseng og det andre med to separate senger, til sammen gir de plass til 4 gjester.

Kjøkkenet er utrustet for alle dine kulinariske behov, inkludert en kaffetrakter, vannkoker, brødrister, samt nødvendig utstyr for matlaging. Både kjøkken og stue tilbyr spiseplasser: et bord for 4 på kjøkkenet og et større bord for 6 i stuen, supplert med en innbydende sofagruppe, TV med internasjonale kanaler og gratis WIFI.

Utsikten fra balkongen er intet mindre enn imponerende, og badet, som også fungerer som vaskerom, er utstyrt med badekar, toalett, vaskemaskin, tørketrommel og hårføner, i tillegg til nødvendigheter som sjampo og balsam. Komforten økes ytterligere med sengetøy og håndklær inkludert i prisen.

For større grupper tilbyr vi en utvidelse ved å reservere leiligheten sammen med underetasjen, noe som gir totalt 10 sengeplasser, to bad og tre toaletter.

Beliggenheten er ideell, bare en fem minutters gange fra sentrum av Undredal, hvor du finner en dagligvarebutikk åpen året rundt og en sommeråpen restaurant kjent for sin lokale støls- og geitosttradisjon. I nærheten finnes det også en offentlig badestrand, muligheter for båt- og kajakkutleie, samt ulike guidetilbud.

Spesifikasjoner

Areal 75 m2
Soverom 2 stk
Bad 1 stk
Sengeplasser 4 stk
Sauna JA
Terasse JA

Sjekk tilgjengelighet på ønsket dato. Oppdaterte priser og online booking. Ta kontakt om noe er uklart.