Start \
  • Leilighetene \
  • Hus #2 - Toppetasje
Velg side

Leilegheit i toppetasjen. Parkeringsplasse like utanfor døra.

Denne leiligheten i Undredal, som ligg på eitt plan, tilbyr nydeleg utsikt over fjorden gjennom vindauge og frå balkongen. Med 4 sengeplassar fordelt på 2 soverom, det eine med dobbeltseng og det andre med to separate senger, er det perfekt for ein familie eller ei mindre gruppe.

Kjøkkenet er godt utstyrt med kaffetrakter, vasskoker, brødrister, panner og alt nødvendig utstyr for matlaging, samt servise og bestikk for 4 personar. I stova finn du eit spisebord for 6 personar, ein behageleg sofagruppe, TV med internasjonale kanalar og gratis WIFI.

Frå stova har du direkte tilgang til balkongen, der du kan nyte utsikten over fjorden og sjå skipa segle forbi. Badet er kombinert med vaskerom og inkluderer badekar, toalett, klesvaskemaskin og hårføner, samt sjampo, balsam og vaskemiddel.

Sengetøy med oppreidde senger og handkle er inkludert i prisen. Leiligheten ligg berre 5 minuttars gange frå sentrum av Undredal, der du finn ein heilårsopen daglegvarebutikk og ein restaurant kjent for lokal støls- og geitosttradisjon, open i sommarsesongen. I nærleiken er det òg ein offentleg badestrand, båt- og kajakkutleige og ulike guide-tilbod.

Spesifikasjoner

Areal 76 m2
Soverom 2 stk
Sengeplasser 4 stk
Bad 1 stk
Terasse 1 stk

Sjekk tilgjengelighet på ønsket dato. Oppdaterte priser og online booking. Ta kontakt om noe er uklart.